recurs

Qui som

Informa't sobre la nostra missió, funcions, organització i finançament.

La nostra missió

El Centre Estatal d'Orientació, Emprenedoria, Acompanyament i Innovació per a l'Ocupació forma part de la Red COE, una iniciativa formada per vint centres públics repartits pel territori nacional, que treballen en conjunt per a reforçar els servicis públics d'ocupació i millorar l'eficàcia de les polítiques actives d'ocupació.

 

Com a agent dinamitzador, el Centre Estatal promou i impulsa les accions dels integrants de la Red COE.

 

En cooperació amb els altres centres públics, el Centre Estatal fomenta l'avaluació de bones pràctiques en els servicis públics d'ocupació i afavorix l'impuls de projectes innovadors per a reforçar així la inserció laboral, la igualtat d'oportunitats i l'ocupació de qualitat.

Red COE. Red de Centros Públicos de Orientación, Emprendimiento, Acompañamiento e Innovación para el Empleo

Descobrix la Xarxa COE

La Xarxa de Centres Públics d'Orientació, Emprenedoria, Acompanyament i Innovació per a l'Ocupació es distribuïx al llarg de vint centres públics repartits per tota Espanya. La Xarxa treballa en conjunt per a promoure la innovació en matèria d'ocupació i per a assessorar a persones i a empreses en la cerca de noves oportunitats laborals.

Funcions del Centre Estatal

Com a part de la Xarxa COE, el Centre Estatal promou i exercix les següents funcions:

1

Avaluar programes d'orientació i emprenedoria qualificats de bones pràctiques per a estendre'ls a altres servicis d'ocupació i territoris.

2

Dissenyar accions innovadores i desenvolupar projectes experimentals sobre orientació, cerca i intermediació laboral.

3

Desenvolupar i executar un pla de formació permanent per a orientadors que incloga formació específica sobre igualtat de tracte i oportunitats entre dones i hòmens.

4

Dissenyar models d'emprenedoria per a aplicar-los en projectes pilot.

5

Recolzar la coordinació de projectes d'emprenedoria associats a la capitalització de la prestació per desocupació (pagament únic de l'ajuda).

6

Observar i controlar totes les actuacions dels organismes que fomenten l'ocupació autònoma, així com d'aquells encarregats de recolzar l'ocupació i la creació en cooperatives i societats laborals.

7

Estar en contacte amb associacions representatives de treballadors autònoms i de l'economia social, així com amb altres agents econòmics i socials de l'àmbit de l'orientació i innovació en l'ocupació

  • NextGenerationEu
  • Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia

Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

 

La Xarxa COE és una iniciativa contemplada en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea - NextGenerationEU. Este pla és un instrument d'Espanya per a canalitzar els fons de recuperació de la Unió Europea destinats a pal·liar l'impacte de la crisi del COVID- 19.

 

La implantació de la Xarxa és una inversió del Component 23 d'este pla, que el seu objectiu és aconseguir un mercat de treball més dinàmic, resiliente, inclusiu i preparat per als desafiaments.

 

El Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència té com a missió augmentar la productivitat i impulsar el creixement cap a una Espanya verda, digital, inclusiva, amb major cohesió territorial i sense bretxes de gènere. 

 

Visita la seu del Centre Estatal

Pots conéixer la seu del Centre Estatal a través de la visita virtual. Et guiem per la seua unitat d'orientació de treballadors i empreses, les seues sales de treball en xarxa i el seu espai obert i multifuncional destinat a organitzar diferents activitats i esdeveniments.