Nanogrado gratuíto en construcció 4.0

La participació en aquest curs et permetrà obtenir una idea global de com la indústria de la construcció està canviant el seu model productiu, aprofitant les possibilitats que proporciona la tecnologia associada a la indústria 4.0.

Formació Fundación Telefónica, CEOE, Fundación Laboral de la Construcción

Publicat: 23 de març 2023

Nanogrado Construcción 4.0

El Nanogrado Construcción 4.0 té com a objectiu principal ensenyar com aprofitar tot el potencial de la digitalització al servici del sector de la construcció, un dels sectors productius menys digitalitzats.

Fundació Telefònica, al costat de CEOE i Fundació Laboral de la Construcció oferixen més de 160 hores de formació digital, organitzats en itineraris, i dividides en continguts transversals i específics del sector de la construcció, amb l'objectiu de satisfer necessitats de digitalització del sector i oferint noves oportunitats professionals.

Està dirigit a totes les persones que vullguen evolucionar en el seu treball cap al digital, com ja ocorre en molts altres sectors. Aprendran com una estratègia de Màrqueting Digital pot ajudar-los a millorar la seua competitivitat en el sector, com amb un smartphone poden gestionar tots els seus projectes des de qualsevol lloc sense haver d'estar en l'oficina o com Big Data i IoT estan canviant el sector.

Si ya has participado en una de las ediciones anteriores del Nanogrado Construcción 4.0, en esta nueva edición únicamente debes inscribirte a los módulos que tengas pendientes. Tendremos en cuenta si has completado en ediciones anteriores alguno de los 7 módulos.