EURES participa a la Conferència Learning by Leaving 2022: "Nòmades digitals al segle XXI"

La Conferència, baix el nom de “Nòmades digitals en el segle XXI”, se centrarà en la relació entre mobilitat i digitalització i en com les habilitats/habilitats digitals dels usuaris influïxen en les seues oportunitats de mobilitat i en una millor gestió dels seus projectes de vida personal i professional.

Conferència learning by leaving 2022

Sobre l'esdeveniment

Els dies 26, 27 i 28 d'octubre tindrà lloc a Mallorca l'encontre Learning by Leaving 2022 amb la presència de quatre xarxes europees, entre elles la Red EURES de cooperació per a l'ocupació i per a la lliure circulació de treballadors.

La Conferència, baix el nom de “Nòmades digitals en el segle XXI”, se centrarà en la relació entre mobilitat i digitalització i en com les habilitats/habilitats digitals dels usuaris influïxen en les seues oportunitats de mobilitat i en una millor gestió dels seus projectes de vida personal i professional.

A més de la nostra Red EURES, organitzen l'encontre Euroguidance, Xarxa europea de recursos nacionals i centres d'informació per a l'orientació en 34 països europeus, Plataforma Europass, amb ferramentes permeten gestionar les competències i planificar l'aprenentatge i la carrera professional a Europa i Eurodesk, Xarxa europea dedicada a la informació juvenil.

Durant eixes jornades, els assistents posaran en comú programes, estratègies i recursos que les diferents xarxes implicades estan desenvolupant i analitzaran possibles estratègies per a mitigar la bretxa digital i les barreres en l'accés i ús intensiu de noves tecnologies. Així mateix, presentaran experiències pioneres i innovadores relacionades amb processos de digitalització que faciliten la mobilitat, així com els objectius i iniciatives de la Comissió Europea en l'àmbit digital.

Tota la informació sobre este esdeveniment està disponible en la web Learning by Leaving 2022