Engegada de l'Itinerari de Manteniment de Servei CPD

Fundae està duent a terme el projecte desenvolupo d'una estructura en internet per formar en l'especialitat de Manteniment de Servei CPD.

recurs

Aquest projecte es troba finançat amb fons del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència dins del Component 11, “Modernització de les Administracions públiques, Inversió 2, Projectes tractors de digitalització de l'Administració General de l'Estat, Línia: 1 Desenvolupaments d'espais en Internet, plataformes app, app de recursos formatius per a l'extensió del sistema de formació professional per a l'ocupació”.

Per això ens dirigim a vosaltres per informar-vos que Fundae ha obert a la seva pàgina web el termini de preinscripció d'alumnes i alumnes  del Programa de Manteniment de Servei d'un Centre de Processament de Dades. La previsió d'inici de la formació en la Plataforma Formativa serà els primers dies de juny.

Dicho lanzamiento responde a las necesidades detectadas de profesionales en este sector, ante la previsión de apertura, a corto y medio plazo, de nuevos centros de proceso de datos en España. La creación de estos centros va a requerir profesionales con un conocimiento multidisciplinar en diversos sectores, y es ahí, donde estos itinerarios formativos contribuirán al efectivo enlace de oferta y demanda.

Per tot això i per al desenvolupament d'aquest projecte, Fundae ha subscrit un contracte amb Edibon Internacional, S. a. Fruit d'aquesta col·laboració, s'ha engegat aquest programa, amb places il·limitades de formació, que compten amb l'acreditació oficial del SEPE.

•    Tècnic en Manteniment de Servei d'un Centre de Procesament de dades: 550 hores, inclou 125 hores de pràctiques no laborals en empreses del sector.

Requisits d'accés:

— Títol de Tècnic (FP Grau Mitjà) o equivalent en les branques d'Electricitat i Electrònica o Instal·lació i Manteniment; o estar en possessió d'un certificat de professionalitat de les especialitats d'electricitat, electrònica, mecànica o industrial; o títol de l'ESO i experiència laboral en alguna d'aquestes especialitats formatives (2 anys);

— Nivell B1 d'anglès

Detall del contingut de l'itinerari formatiu Manteniment de Servei en CPD:

L'objectiu d'aquest programa és que el major nombre de persones adquireixin les capacitats i competències necessàries, per trobar un treball en un Data Center. És una formació nova, online, a través d'una plataforma SGA (LMS). Aquests alumnes tindran una formació capdavantera en aquest sector i seran un futur potencial al mercat de treball, per la qual cosa us animem al fet que no deixeu passar l'oportunitat de comptar amb ells, perquè puguin realitzar les seves pràctiques no laborals en les vostres empreses.

Des de *Fundae, també considerem que, per a un gran nombre de professionals, amb una titulació superior i una experiència en el sector, pot ser una oportunitat per col·laborar i formar-se com a formadors en aquestes especialitats.

És en aquest marc on sol·licitem la teva col·laboració activa no solament per difondre aquest llançament i oferir aquesta possibilitat de participació a les empreses sinó també en la realització, en funció de la vostra experiència i contacte amb les necessitats en l'àmbit de l'ocupació i la formació, d'una selecció prèvia de candidats que es *preinscriban a la pàgina web de la Fundació i puguin d'aquesta manera optar a aquesta oportunitat que oferim.

https://www.fundae.es/trabajadores/mantenimiento-e-infraestructuras-de-cpd

Les persones seleccionades per la vostra banda heu de notificar-les en el següent correu electrònic: formacionCPD@fundae.es.