El SEPE en Fira AULA per apropar l'ocupació als joves

AULA 2024, el Saló Internacional de l'Estudiant i de l'Oferta Educativa, es va celebrar del 6 al 10 de març de 2024 en el Recinte Firal Juan Carlos I, IFEMA de Madrid. 

AULA2024

El SEPE, com és habitual, va participar amb un stand per informar sobre oportunitats d'ocupació i programes com a Garantia Juvenil destinat als més joves.

 

En el seu 32ª edició, el saló va reunir una àmplia oferta acadèmica i formativa, en la qual van estar presents universitats, tant públiques com a privades, centres de Formació Professional, escoles especialitzades en ensenyaments artístics, cuina, turisme, moda, idiomes, entre uns altres, a més d'empreses i organitzacions sectorials a nivell nacional. 

 

Durant la jornada, el SEPE va comptar amb la participació de la Fundació per a la Formació en l'Ocupació (FUNDAE) per donar informació sobre la plataforma de formació DigitalízatePlus i les diferents opcions de formació bonificada. 

 

En el stand, es va informar als joves sobre les oportunitats laborals i formatives abordant els diferents programes que ofereix el SEPE com a Garantia Juvenil Plus, l'Observatori de les Ocupacions, programes destinats a persones de 16 a 30 anys dins del Pla de Recuperació a més d'informació general.