Vols treballar a Disneyland París?

La Red EURES Espanya ha publicat una convocatòria per a la selecció d'actors i ballarins que vulguin treballar a Disneyland París en els espectacles Disney i Marvel Universe.

recurs

Les proves es realitzaran el proper 15 de març a partir de les 9 hores a Barcelona, en Seven Dansi, carrer Perill, 10. (Metro Verdaguer o Cercanías Gracia/Provença).

Se cerquen actors creatius, amb energia i amb una bona forma física per representar als personatges de Disney i Marvel, i ballarins formats en l'estils de jazz i de dansa clàssica, amb experiència en treballs en escenari. L'alçada dels candidats ha d'estar compresa entre els 1,37 i 1,93 metros.

Contractes de quatre o sis mesos

L'oferta d'ocupació és amb contractes de quatre i de sis mesos de durada, amb oferta d'allotjament i d'acord amb les normes de contractació a França.

Per participar en les proves cal visitar la pàgina web Disneyauditions.com i fer clic en “My Profile”; crear o usar un perfil que ja tinguem i reservar la teva prova. El dia de la prova, a partir de les 9 hores, es distribuiran els horaris d'addicions que es perllongaran fins a no més tard de les 18 hores. No és necessari que els candidats tinguin preparat cap material o peça artística.