COE Estatal participa al Congrés Internacional d'Orientació

El COE Estatal ha participat durant els dies 22 i 23 de febrer a el "Congrés internacional d'orientació al llarg de la vida" celebrat a Donosti i organitzat per la Universitat del País Basc i per l'Associació Espanyola d'Orientació i Psicopedagogia (*AEOP) en col·laboració amb la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

Congreso Internacional Vida

Aquest congrés neix amb l'objectiu de crear un espai d'encontre nacional i internacional on es debatin, reflexionin i comparteixin experiències sobre els principals temes i àrees de l'Orientació en tots els seus contextos de desenvolupament. Amb el lema Orientació al llarg de la vida, es pretén debatre i donar resposta de manera col·lectiva, als principals interrogants plantejats i analitzats en el si de l'Associació Espanyola d'Orientació i Psicopedagogia, a través del Llibre Blanco que s'està desenvolupant en l'actualitat. 

  

Almudena Mazuelas, directora del COE Estatal ha participat en la taula d'orientació en les transicions laborals: serveis d'ocupació i empresa. 

  

Raquel López del Prado, orientadora del COE Estatal també va estar present en l'esdeveniment participant en els diferents grups de treball.